Äta & dricka på
Lets take a break

MAT

Lunchen serveras tis-fre 11.00 – 14.00  då ingår kaffe/te. Det går även utmärkt att äta eller hämta vår mat hela dagen under våra öppettider.  

Tips!

Ring och beställ er Poké Bowl eller Sallad, stanna till utanför på snabbparkeringen och kom in och hämta din mat!  076 107 25 22

Läs mer här

Poké

Vi serverar den trendiga poké bowls med inspiration från Hawaii. Det är en hälsosam ”snabbmat” med bra balans av protein, kolhydrater och fett.

Lets Poké Bowl är en skål fylld med sushiris, välj på lax, räkor, kyckling eller kikärtor som tillbehör. Till det serveras det avokado, mango, gurka, bönor, picklad lök, cashewnötter och med massor av härliga marinader, såser och smaker!

Passar perfekt som take away!

Läs mer här

Mellanmål

Vi vill erbjuda mättande, näringsrika och goda mellanmål som ger dig energi! Våra mellanmål är alltid baserade på mjölk- och glutenfria produkter.

Läs mer här

Fika

Utöver de traditionella kanelbullarna, muffins, kakor har vi ett stort utbud av rawfood som är fritt från, vittsocker, gluten och mjölk, istället är de fullproppade med frukt, nötter och andra energirika nyttigheter. Vi vill också kunna erbjuda samma fika som det traditionella för gluten och mjölkallergiker.

Läs mer här

Allergier

En viktig del av vår utveckling är att ständigt ligga på topp när det kommer till våra gästers önskemål. Därför erbjuder vi mat och fika som är anpassade för allergiker, vegetarianer samt er med speciella önskemål om sammansatt kost. Allt från bakverk fria från ägg, mjölkprotein och vitt socker

Poke Bowl

Vår favorit