Motivation tankar och val

Ni vet hur det kan vara med motivationen, när man undrar vad det man gör ska leda till.. Varför man gör det.

Det brukar leda till frågan om varför gör man något alls, vad är det som gör att man går upp på morgonen?

För vår del är det kärleken till livet, upplevelsen. Att få vakna varje dag. Det ska man inte ta för givet. Det enda som är säkert är att livet en dag tar slut, så varför vänta med livet? Ska bara få en examen först, ska bara få ett jobb först, ska bara skaffa familj först, ska bara ha karriär först.. allt det är ju fantastiskt om varje cell i din kropp vibrerar av liv samtidigt.

Jo vi vet, egot har en tendens att flika in att man inte räcker till, att det är bra som det är att förändringar är onödigt.. är man nöjd med att låta egot styra så är det okej, men man kan faktiskt välja bort egot😉 Val gör man ju även då man inte gör val. Man kan även välja att man inte har något val.. Men varför ska man göra det?

Vad drömmer du om, vad önskar du dig av din stund i livet? Att ha medvetna tankar leder till medvetna handlingar. Allt är möjligt. När man tänker på det så var en månresa bara en dröm, en knäpp ide i någons huvud. Vad hände, snart kan man säkert bo på månen. Man får inte begränsa sina tankar. Tankarna är det mest kraftfulla vi har och de kan få oss att nå vart vi vill. Vare sig det handlar om att äta bättre eller bli den som bygger första hotellet på månen. Det börjar i tankarna.

För Lets del så tänker vi att vi absolut kan förändra hela världens syn på snabbmat, på vad man äter när man reser. Ska man verkligen behöva kompromissa så med sig själv när man väljer att resa iväg? Kommer vi nå dit, vi tror vi kan det, hur som så börjar det med att vi tänker att vi kan det, sen får vi se helt enkelt. Resan kommer ju vara fenomenal.

Så vad har du tänkt idag?

#life #blessings #lawofattraction